UPDATE: Zoals iedereen ondertussen weet is het Corona-Virus bijna overal ter wereld aanwezig en zal dit veel impact hebben op de levering, onder andere omdat er veel luchtverkeer gecanceld wordt. Vooralsnog geven al onze leveranciers aan de uiterste leverdatum te halen. De levertijd zal gemiddeld 2-3 weken duren na dat u uw bestelling geplaatst heeft. Mochten er veranderingen komen m.b.t. de levering, zullen we direct contact met je opnemen. 

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe.

Levering 

ZeerSterk™ houdt geen producten op voorraad waardoor ze hen artikelen tegen een enorm scherpe prijs kunnen aanbieden. ZeerSterk verzendt de goederen direct van de leverancier naar de eindgebruiker, de levertijd zal tussen de 5 en 35 werkdagen bedragen. De klanten van ZeerSterk zeggen dat ze de producten gemiddeld binnen 10 werkdagen ontvangen. Indien een product niet meer leverbaar is vervalt de koopovereenkomst. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Wanneer deze levertijd boven de 35 werkdagen uitkomt, krijg je tijdig bericht. 

Let op! 
Vul je adresgegevens correct in. Wanneer adresgegevens niet kloppen en er om deze reden niet bezorgd kan worden, is ZeerSterk niet aansprakelijk. ZeerSterk kan niet op een postbus bezorgen. Elke schade die ontstaat door een verkeerd afleveradres is voor rekening van de klant. 

Gratis thuisbezorgd 

Onze artikelen worden GRATIS* thuis bezorgd in Nederland en België. *Bij een bestelling onder de €14,95 berekenen wij € 6,95 verzendkosten, voor zendingen buiten Nederland en België geleden afwijkende tarieven.

Retour

Artikelen kunnen binnen 14 dagen na aflevering worden geretourneerd. Je kunt jou retour aanmelden door middel van een mail sturen naar Support@ZeerSterk.nl. In de meeste gevallen is het retour sturen van je bestelling niet kosteloos! 

Heb je 2 of meer paar schoenen besteld? We begrijpen dat je niet zeker bent van je maat, daarom accepteren we retouren tot 2 paar schoenen. Mocht je meer dan 2 paar schoenen hebben besteld, dan kan je maximaal 2 paar retourneren. 

Retourzendingen zonder aanmelding kunnen door ons niet in behandeling worden genomen en dus ook niet gecrediteerd.  

De consument dient, indien redelijkerwijs mogelijk, het product in de originele verpakking te retourneren. De originele dozen mogen niet zijn beschreven.

Uitzonderingen zijn speciale bestellingen die niet als zodanig via de site worden aangeboden of voor de klant speciaal moeten worden gemaakt; deze kunnen niet worden geretourneerd.

Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt alleen plaats wanneer het artikel door ZeerSterk in ongeschonden en originele verpakking ontvangen wordt binnen 30 dagen na ontvangst van de zending door ZeerSterk.

Vergoeding verzendkosten binnen de garantietermijn

Binnen de garantietermijn komen de verzendkosten voor rekening van de klant of anders afgesproken met ZeerSterk.

Schade

Gevallen van breuk of beschadigingen worden alleen in behandeling genomen wanneer hiervan binnen 48 uur en na ontvangst van de goederen melding wordt gemaakt. De kosten voor het retour zenden zullen in dit geval vergoed worden. 

Crediteringstermijn

ZeerSterk vergoedt alle betalingen van de consument, exclusief eventuele leveringskosten die in rekening gebracht worden voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Tenzij ZeerSterk aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. ZeerSterk gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retouradres

ZeerSterk™
t.a.v. Afdeling retouren
Galigastraat 17
88601CP, Sneek
Nederland

Niet aangemelde retourzendingen kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.