Voordelen voor u als consument

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN-AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
 • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
 • Uw naam en rekeningnummer worden pas aan ZeerSterk.nl verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcardbetalingen houdt u zo zelfcontrole over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

Wat is iDEAL?

Met iDEAL kunt u vertrouwt, veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN-AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL?

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

 • U bestelt een product
 • Kies iDEAL als betaalmethode
 • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
 • U komt direct in het bekende internetbankier programma van uw bank
 • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
 • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
 • U ontvangt een bevestiging van uw bank
 • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!


U zult snel merken dat het allemaal heel eenvoudig is! Heeft u nog geen internetbankieren?
Hieronder kunt u met uw eigen bank contact opnemen om het snel te regelen.

 

 

 

 

Achteraf betalen of gespreid betalen? 

Wij werken met het ondertussen voor (bijna) iedereen bekende Klarna. Voor de mensen die het nog niet kennen, lees hier meer over Klarna.

Achteraf betalen? Dat kan met Klarna!

Handig voor onderweg!

Met ‘achteraf betalen’ bestel je eerst het product en betaal je achteraf binnen 14 dagen. Het is de ideale betaaloplossing voor als je onderweg bent of als je geen reader of creditcard bij de hand hebt.

Later betalen

Zit je even zonder cash maar moet je toch een bestelling doen? Dit kan met Klarna! De factuur heeft een betalingstermijn van 14 dagen.

Snel en gemakkelijk!

Met Klarna betalen kan eenvoudig en met één druk op de knop. Bij de meeste webshops is betalen met Klarna zelfs gratis!

Hoe werkt Klarna achteraf betalen?

Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, kun je jouw persoonsgegevens invullen. Als je aan de voorwaarden voldoet om met Klarna achteraf te betalen, dan wordt de bestelling afgerond en ontvang je een factuur van Klarna per e-mail. Wanneer je de bestelling ontvangen hebt dient de factuur binnen veertien dagen betaald te zijn. 

Wanneer krijg ik de factuur?

U ontvangt automatisch een factuur per email op het moment dat uw order door ons is verwerkt. Daarnaast kunt u uw factuur terugvinden bij de orderstatus van uw bestelling. Hiervoor logt u in op onze website met uw email adres en ordernummer. Naast de factuur ontvangt u bij de aflevering van uw bestelling een pakbon waarop de bestelde producten terug te vinden zijn.